Vojvodina stabilan klub – od danas 17 novih sponzora

Fudbalski klub Vojvodina od danas je finansijski stabilan sportski kolektiv jer će tokom dana na račun biti uplaćena ozbiljna sredstva od strane 17 firmi koje su članice novoformiranog poslovnog tima kluba, izjavio je direktor Kompanije „Energotehna Južna Bačka“ Dragoljub Zbiljić, predsednik pomenutog poslovnog tima.

U Fudbalskom centru „Vujadin Boškov“ na Veterniku danas je potpisan ugovor o sponzorstvu između FK Vojvodina i 17 renomiranih kompanija.

Predsednik Vojvodine Zoran Šćepanović istakao je da najviše zasluga za formiranje poslovnog tima ima direktor „Energotehne Južna Bačka“ Dragoljub Zbiljić čija je ogromna energija dala rezultat.

„Naša saradnja će doneti mnogo toga dobrog Vojvodini. Sve ove kompanije koje su se okupile u poslovni tim su lideri u oblastima kojima se bave i sigurno je da će želeti da budu i najbolji i u onome šta sponzorišu. Naša želja je da probudimo Novi Sad i od toga nećemo odustati“, rekao je Šćepanović.

U obraćanju novinarima Zbiljić se posebno osvrnuo na činjenicu da Radio televizija Srbije, kao javni servis, nije direktno prenosila jučerašnju utakmicu Vojvodina – Dinamo Minsk u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

„Zahvaljujem se svima onima koji su nas iz centralne i južne Srbije zvali tokom jučerašnjeg dana i današnjeg prepodneva da nam čestitaju, ali i da se požale da nisu imali priliku da vide direktan prenos utakmice jer tamo gde žive nema signala Radio televizije Vojvodine koja je prenosila meč. Vojvodina je srpski klub i ukoliko igra međunarodne takmičarske utakmice, onda te utakmice mora da prenosi RTS, zbog svih ljudi u Srbiji koji navijaju za srpske klubove. Ovim putem apelujem i pozivam RTS da kako god zna i može obezbedi prenos revanš utakmice koja se igra u Belorusiji“, rekao je Zbiljić.

Govoreći o poslovnom timu FK Vojvodina, na čijem je čelu, Zbiljić je kazao da su u timu sve renomirane kompanije koje će pomoći da se Vojvodina stabilizuje, a prave rezultate te saradnje očekuje u naredne četiri godine.

On je naglasio da će posebna pažnja biti posvećena omlaniskoj školi i podršci radu sa mlađim kategorijama.

Komentarišući jučerašnju utakmicu Zbiljić je rekao da je bilo predivno videti kako sat vremena pre početka utakmice na stadion dolaze roditelji sa decom koja su obučena u dresove Vojvodine i da je lepo bilo osetiti pozitivnu energiju koja je zračila sa tribina stadiona „Karađorđe“.

Šćepanović je najavio da će Vojvodina zahvaljujući sponzorima na revanš ići čarter letom i da se za Belorusiju kreće u sredu.

„Na revanš idemo sa velikom verom u sopstvene snage. Uvereni smo da radimo dobre stvari i da će nam se dobrim vratiti“, istakao je Šćepanović.

Poslovni tim FK Vojvodina čine kompanije: „Energotehna Južna Bačka“, Industrija mesa „Matijević“, „Karin komerc“, „Aleksandar gradnja“, „Galens invest“, „MaxBet“, „Put invest“, „Best izgradnja“, „Bulevar company“, „Energy – pro“, Specijalna bolnica za bolesti zavisnosti „Vita“, „Ami company“, „Imperijal Buildings“ (svi iz Novog Sada), „Extra auto transport“ iz Vrbasa, „Elixir group“ iz Šapca, „Tehnounion exim“ iz Sremske Kamenice i „SMB gradnja“ iz Subotice.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

fudbalsponzorVojvodina
Komentari (0)
Dodaj komentar