Vučić priredio prijem Ivani Španović

Premijer Srbije Aleksandar Vučić priredio je danas u svom kabinetu u Vladi Srbije prijem skakačici u dalj Ivani Španović, koja je na dvoranskom prvenstvu u Portlandu osvojila srebrnu medalju i takodje postavila nacionalni rekord.

Vučić je čestitao Španovićevoj osvajanje medalje, obaranje nacionalnog rekorda i postizanje istorijskog rezultata, s obzirom na to da je skok od sedam metara i sedam centimetara deveti rezultat svih vremena.

On je dodao da se nada da će napori Vlade Srbije, koja je finansirala izgradnju nove Atletske dvorane u Beogradu predstavljati dodatni podstrek i motivaciju u olimpijskoj godini koja je „najvažnija u karijeri svakog sportiste“.   

Pored Španovićeve, prijemu su prisustvovali njen trener Goran Obradović, ministar za omladinu i sport Vanja Udovičić i generalni sekretar Atletskog saveza Srbije Slobodan Branković.

Ministar Udovičić je, čestitajući na izuzetnim rezultatima i osvojenim medaljima, poželeo Španovićevoj da ostvari svoj cilj osvajanjem zlatne medalje u Riju.

Španovićeva je u ime Atletskog saveza Srbije uručila posebnu plaketu premijeru Vučiću za veliki doprinos razvoju srpskog sporta i zahvalila na ogromnoj podršci koju ima od države. 

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Dario

    Pri tom joj je Vučić objasnio da je i on nekada bio skakac, ali pod obručem. Nažalost, sticajem okolnosti, postao je pion.