Vulić: Prelep osećaj, pobeda za samopouzdanje

BEOGRAD – Jedan od junaka pobede fudbalera Crvene zvezde protiv Olimpijakosa (3:1) u Ligi šampiona Miloš Vulić izjavio je da je presrećan zbog gola i da će trijumf ekipi mnogo značiti na planu samopuzdanja pred nastavak takmičenja

„I dalje sam pod jakim utiskom i ne znam kako bih iskazao sva osećanja. Uspeli smo da pokažemo karakter i snagu posle primljenog gola i podignemo našu igru u drugom poluvremenu. Dosta nam je pomoglo isključenje fudbalera Olimpijakosa, međutim počeli smo da kontrolišemo igru i izvršimo pritisak na njihovu poslednju liniju. Postigli smo tri gola, od kojih su dva bili posle prekida i to nam daje samopuzdanje za dalji nastavak takmičenja“, rekao je Vulić.

Mladi fudbaler zamenio je Dušana Jovančića, pri vođstvu gostiju 1:0 i doprineo preokret.

„Bio sam nervozan jer smo gubili i želeo sam da uđem u igru, da dam sve od sebe i pomognem ekipi. Ispostavilo se dobro što sam ušao, postigao sam gol za izjednačenje, a zatim smo potpuno preokrenuli rezultat i presrećan sam zbog toga. Kada se glava ohladi i sumiraju utisci verovatno ću shvatiti koliko je moj gol bio važan, ali u ovom trenutku najbitnije je što smo pobedili. Nadam se da će ova pobeda biti dodatan razlog da navijači i dalje dolaze na stadion“, poručio je Vulić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar