Zagorčić: Nismo se osramotili, Viktorija je odlična ekipa

 Trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić rekao je da njegovi fudbaleri u večerašnjoj utakmici nisu uspeli da pariraju odličnoj ekipi Viktorije.

„Naišli na jednu zaista odličnu ekipu, koja je u prvom poluvremenu pravila pritisak i dominirala, pogotovo u prekidima, gde nam je stvarala mnogo problema. Jednostavno, nismo uspeli da ispariramo. Osim rezultata, nismo se osramotili, pokušali smo da igramo fudbal i mislim da je publika uživala“, rekao je Zagorčić novinarima posle utakmice u Plzenju.

Vojvodina je ubedljivo poražena od Viktorije sa 3:0 u prvoj utakmici baraža za Ligu Evropa.

„Nadam se da ćemo u Novom Sadu odigrati kvalitetnije i uspeti da pobedimo. Moramo da čvrsto verujemo u sebe i idemo napred, nije ovo tako grub udarac“, kazao je Zagorčić.

On je dodao da ga nije iznenadio protivnik, koji je nekoliko dana pred susret promenio trenera.

„Viktorija nije igrala drugačije u odnosu na prethodne utakmice. Sve smo znali o njima. Jedino što je bilo drugačije je igrač sa brojem 17, njega nismo očekivali, a sve ostalo jesmo“, naveo je trener novosadske ekipe.

Prema njegovim rečima je dodao da je njegova ekipa ubedljivo poražena zbog „dve kobne greške“ u drugom poluvremenu.

„Nismo navikli na velike utakmice. Nismo bili uplašeni, nego nam nedostaje samopouzdanje i moramo da izrastamo iz utakmice u utakmicu“, rekao je Zagorčić.

Revanš će se igrati sledećeg četvrtka u Novom Sadu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar