Zaradio je 30 miliona dolara, a iznenadićete se kad vidite gde živi (video)

Sjajni ruski borac Habib Nurmagomedov proteklog vikenda gušenjem svladao je svog američkog izazivača Getdžija i upisao 29 pobedu u isto toliko borbi u karijeri.

Nakon toga je objavio da napušta MMA sport i da će se vratiti u svoje rodno selo u planinama Dagestana gde je odrastao.

– Tri dana razgovarali smo o ovoj borbi i na kraju je majka pristala da odradim još jednu i nijednu više. Dao sam majci svoju reč i tako će i biti. Ovo je kraj moje karijere – rekao je Habib.

Habibovo rodno mesto zove se Sildi i nalazi se u ruskoj republici Dagestanu. U tom selu živi 200-ak meštana koji se bave poljoprivredom i stočarstvom.

Sildi nema interneta i telefona, a najbliži grad je udaljen 40-ak kilometara. Selo nema ni prodavnicu pa jednom mesečno dolazi kamion s namirnicama.

Habib Nurmagomedov u karijeri je zaradio oko 30 miliona evra, ali ne pati od luksuza i ponosan je na svoje skromno poreklo. Ne stidi se mesta iz kojeg je potekao i takav život mu se dopada iako može živeti u bilo kojem gradu sveta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Habib Nurmagomedov
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Dario

    Pametni, skromni i normalni. Uostalom, to je Kavkaz, planina čarobne ljepote i mjesto najzdravije za život na ovoj planeti.