Zbog njih i žene gledaju fudbal: 11 najlepših fudbalera na Evropskom prvenstvu

Evropsko prvenstvo u fudbalu čekali smo punih pet godina, umesto regularnih četiri, ali konačno je došlo i vreme za mesec dana najvažnije sporedne stvari na svetu.

Ali samo za ljubitelje fudbala, a za njihove bolje polovine malo manje omiljen period. Rasporedi utakmica zamenili su kalendar na zidu, pivo je ispunilo svaki slobodan prostor u frižideru, ali znate li da i dame imaju razloga da i te kako pomno prate dešavanja na terenu.

Uz ove lepotane poželećete da shvatite šta je to ofsajd, slobodan udarac ili aut.

Dakle, bez nekog posebnog redosleda, evo 11 najseksipilnijih fudbalera starog kontinenta koji će ovog leta podizati temperaturu na terenu.

Olivije Žiru

Baš kao i francuski merlo, i Žiru s godinama izgleda sve bolje. Čak i kada se znoji zbog trčanja na terenu, on izgleda elegantno, pa ga mnogi nazivaju francuskim Dejvidom Bekamom.

Markos Ljorente

Španac čiju igru muškarci obožavaju, a žene gledaju u njega bez obzira šta sve radi na terenu. Celu dosadašnju karijeru proveo je u Madridu – u Realu i Atletiku, pa bi srećnica koja osvoji srce ovog 26-godišnjaka uživala u španskoj prestonici i živela život iz bajke.

Paul Pogba

Francuska reprezentacija važi za jednog od najvećeg favorita na Euru, a među najzaslužnijim igračima za to je i Pol Pogba. Ovaj 191 cm visok igrač Mančestera tiha je patnja mnogih dama, ali njegovo srce osvojila je bolivijska manekenka Marija Salues, sa kojom ima dvoje dece.

Ćiro Imobile

U ekipi Italije oduvek je bilo nekoliko seksipilnih fudbalera, a Imobile je jedan od onih zbog kojih će dame mnogo pažljivije pratiti utakmice Azura.

Fabijan Šar

Fabijan je član reprezentacije koja ne važi za velikog favorita na ovogodišnjem Euru, ali on je među favoritima za osvajanje srca navijačica širom sveta, i to u vrlo jakoj konkurenciji.

Kristijano Ronaldo

On je jedan od najpoznatijih sportista na svetu, a fotografije njegovih neverovatnih trbušnjaka dobro su poznate svima.

Portugalac već ima veliko iskustvo na terenu, ali bi kada završi sa punjenjem protivničke mreže, lako mogao da postane jedan od najtraženijih manekena na svetu. Žene bi posebno bile oduševljene.

Rahim Sterling

Englezi već dugo čekaju na titulu sa velikih takmičenja, ali bi Sterling lako mogao da osvoji priznanje za najseksipilnijeg fudbalera ovogodišnjeg Evropskog prvenstva.

Mejson Maunt

Još jedan Englez koji privlači poglede svojim izgledom, a predviđaju mu sjajnu karijeru jer je već sa samo 22 godine osvojio Ligu šampiona sa Čelzijem i postao igrač godine svog kluba.

Timo Verner

Timo možda nije klasični Nemac ali dame obožavaju da vide ovog plavušana i kada je obrijan i sa malo dlačica na bradi.

Simon Ćer

Ovaj Danski gorostas je sve što očekujete od severnjaka, a svaka devojka bi pored sebe želela ovog heroja koji je zaslužan za spašavanje života Kristijanu Eriksenu nakon što se ovaj iznenada srušio.

Štoper reprezentacije Danske pobrinuo se da izbaci jezik Eriksenu dok je ovaj bio bez svesti, te je na taj način sprečio da se fudbaler Intera uguši.

Markus Rašford

Za Rašforda kažu da je pravi vitez na belom konju. On je ne jednom već dva puta sam pobedio Torijevsku vladu ne bi li deci u školama obezbedio besplatne obroke, što samo govori da je Markus previše fin da bi vas predriblao van terena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

fudbaleri
Komentari (0)
Dodaj komentar