„Žele da ga unište, ali skupo će platiti ove suze“: Žestoka reakcija na Ronaldov crveni karton

Juventus je sinoć u gostima svladao Valensiju (2:0), a do prve pobede u novoj sezoni Lige šampiona su došli bez Kristijana Ronalda koji je teren napustio već u 29. minutu.

Portugalac je poslat u svačionicu na ‘hlađenje’ nakon što je preterano reagovao na pad domaćeg igrača. U svom negodovanju, Ronaldo je rukom za glavu uhvatio Murilja, a sudija Feliks Brih nije imao sumnje i jednoj od najvećih zvezda svetskog sporta odmah je pokazao direktni crveni karton.

Mišljenja oko ove odluke su podeljena. Neki misle da je to bila ispravna odluka, a drugi deo ipak smatra da se radilo o preteranoj kazni. Među onima koji se ne slažu sa arbitrom iz Nemačke je i sestra slavnog Portugalca, Katia Aveiro.

„Ovo je sramota za fudbal. Pravda će izaći na videlo. Oni žele da unište mog brata, ali Bog nikada ne spava“, poručila je Katia preko društvenih mreža, da bi u još jednoj poruci dodala:

„Platiće skupo ove suze. Žele da ga spuste na zemlju, ali neće uspeti u tome.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Juventuskristijano ronaldo
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Ti Zorane iz Zemuna, toliki si debil da ja ne nalazim nijednu rec u Srpskom pravopisu da bi te opisao., prosto receno, veliko si djubre. drogiraj se samo ali ostavi racunar za pismene ljude.

    • Zoran Zemun

      anonimni, barem se potpisi kad vredjas, nepismeno govno beogradsko. Niti znas sta si hteo da kazes niti znas to da opises, verovatno si jos na slikovnicama. Ah, ostavi se srpskog pravopisa, nije stvar za kretene….

  • Zoran Zemun

    sramota nevidjena, umesto da volovi ricu, kola skripe! Ovaj portugalski nasminkani peder je osvojio vise od pola svojih trofeja zahvaljuci sudijama koji su mu srcano pomagali. Njemu i onom odvratnom fasistickom spanskom timu koji ima dres boje toalet papira. Zajedno sa barcelonom i mongoloidnim mesijem sve sami miljenici uefe i zvanicnog establismenta. Njih niko ne sme da dirne, da iskljuci, da kaze nesto protiv! Kao ovi nasi lokalni lopovi, zvezda i partizan. Utakmicu sam video crveni karton vise nego zasluzen, naravno sudija je dobio dodatne instrukcije tako da su italijanski mafijasi dobili dva velikodusna poklona u obliku nepostojecih penala. Iz jednog lopovskog kluba u drugi, mislim da ce karijeru zavrsiti u jednom od beogradskih velikana (sic)….izmedju zvezde i partizana uvek je vecan borba ko vise krade.

    • ja

      al si ti ljut covece, bas nisi dobro .. proveri se, nije ovo ok, stvarno.