„Znam da me čuješ“: Potresna poruka sestre srpskog košarkaša koji se bori za život

Sara Jelovac, sestra Stevana Jelovca (32), srpskog košarkaša koji se u Atini bori za život, napisala je bratu objavu koja i kamen tera na suze.

Podsetimo, Jelovac se srušio se na jednom treningu AEK-a za koji nastupa, a tamošnji mediji preneli su da je razlog bio – moždani udar. Nažalost, on se još uvek nalazi u bolnici u Atini i stanje mu je kritično, a porodica se nada čudu.

Na svom Instagramu Sara je uz fotografiju Stevana tokom posete Partenonu napisala: „Ljubavi moja, želim ti toliko toga reći, ali ne znam kako da počnem. Ne postoje reči na ovom svetu koje bi tebe opisale. Ti si moj svet, moje sve. Moj veliki brat. Oduvek si bio moj borac i junak. Ponosna sam na tvoj život, na tvoju karijeru, na tebe. Ti si poseban čovek. Od kada znam za sebe čuvao si me, postavljao si se zaštitnički, obožavam taj tvoj stav. Ali, tvoja seka mora ti reći da više nije mala, odrasla sam, ljubavi moja. Tog dana sam odrasla. Tog dana kada se naš život okrenuo naopačke, bez ikakve najave i mogućnosti da to sprečimo.

Sećaš se kako smo oboje prevrtali očima na tatinu i maminu rečenicu: „Ceo život je borba“. Došao je trenutak, brate moj, da tu rečenicu prihvatimo i shvatimo je ozbiljno. Znam da me čuješ i zato želim da me slušaš pažljivo, nemoj da se bojiš, tu je tvoja seka, svi smo tu, uz tebe smo. Znaš lepi moj, osetim da mi Bog šalje nadljudsku moć i snagu. Ja sam tvoja krv i tvoje meso, ja te osetim, znam da osetiš i ti mene. Lekari koji mi te paze kažu da je ovo maraton, zamisli koliko će radosti u naše živote doneti pobeda, živim za taj dan najlepši moj. Živim za dan kada ćeš se opet smejati na sav glas iz srca, onako kako samo ti znaš, ljubavi moja. Voli te tvoja seka.

Stevan Jelovac je doživeo moždani udar 15. novembra na treningu svog tima i od tada se nalazi na intenzivnoj nezi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

košarkašstevan jelovac
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Molim se Bogu da da snagu,da i ovu pobedu najvažniju dobije.Amin