Zvezda ima drugu meč loptu

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak gostuju Voždovcu i u toj utakmici četvrtog kola plej-ofa Super lige Srbije imaju drugu meč loptu, odnosno šansu da pobedom obezbede titulu šampiona, uz eventualni neuspeh Čukaričkog protiv Vojvodine.

Utakmica 34. kola Super lige Srbije izmedju Voždovca i Crvene zvezde igra se sutra od 16.00 na stadionu Obilića na Vračaru.

Izabranici Miodraga Božovića su u prošlog kolu izgubili od Čukaričkog na svom terenu, što im je bio prvi poraz u sezoni, i tako propustili prvu meč loptu. Trujumf na Vračaru doneo bi i mir u redove crveno-belih, koji su u poslednjih pet kola domaćeg šampionata upisali samo jednu pobedu.

Zvezda će na tom meču igrati bez Aleksandra Kataija i Marka Grujića zbog kartona, ali se u tim vraćaju Predrag Sikimić, Zoran Rendulić i Ugo Vijeira.

Na drugoj strani, Voždovac je u prošlom kolu odigrao bez golova protiv Vojvodine.

Četiri kola pre kraja, Zvezda je prva na tabeli sa 42 boda, šest više od drugoplasiranog Čukaričkog. Voždovac je osmi sa 21 bodom.

Fudbaleri Partizana sutra od 18.00 gostuju Radniku u Surdulici. Radnik je ove sezone u oba meča namučio Partizan, pa će crno-beli pokušati da isprave greške iz ta dva duela i nastave seriju pobeda kako bi u što boljem raspoloženju dočekali finale Kupa Srbije.

Ekipa iz Humske je treća na tabeli sa 31 bodom, dok je Radnik šesti sa šest bodova manje.

Nakon velikih pobeda nad Partizanom i Zvezdom u poslednja dva kola, Čukarički sutra čeka još jedan veliki meč  –  protiv Vojvodine.

Čukarički će na toj utakmici pokušati da upiše osmu uzastopnu pobedu u šampionatu, dok Vojvodina „juri“ prvi trijumf posle dva kola.

Ta utakmica se igra od 17.30 na Banovom brdu.

U poslednjoj utakmici plej-ofa sutra se od 18.00 sastaju i čačanski Borac, s povratnikom Miodragom Kosanovićem na klupi, i Radnički iz Niša.

Fudbaleri Novog Pazara će u utakmici protiv Javora pokušati da sačuvaju prvo mesto na plej-aut tabeli, dok će se OFK Beograd i Rad boriti za vrlo važne bodove za opstanak.

U preostala dva meča plej-auta sastaju se Spartak i Jagodina, odnosno Metalac i Mladost.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar