Zvezda lako do pobede protiv Borca, debi Joveljića

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas na svom terenu Borac iz Čačka sa 3:0 u poslednjoj utakmici 21. kola Super lige Srbije i tako stekli devet bodova prednosti u odnosu na Partizan.

Junak trijumfa bio je Aleksandar Pešić koji je postigao gol i upisao asistenciju kod gola Luke Adžića. Na utakmici protiv Borca debitovao je i 18-godišnji napadač crveno-belih Dejan Joveljić.

Borac je u prvih pola sata igre pružio solidan otpor, ali je Zvezda posle dobre akcije ipak u 35. minutu slomila otpor rivala. Pešić je nesebično reagovao u situaciji kada je mogao da šutira, uposlio Adžića koji je lako savladao Vladimira Bajića.

Crveno-beli pritiskali su rivala, da bi potom u 50. Zvezda došla do dva gola prednosti, a ovaj put nakon povratne lopte Pešića, defanzivac Borca Otašević je loše reagova i poslao loptu u svoju mrežu.

Konačan rezultat postavio je Pešić u 63. minutu nakon odlične solo akcije koju je završio udarcem sa oko 10 metara levo iskosa u dalji ugao gola Bajića.

Pre utakmica na stadionu „Rajko Mitić“ minutom ćutanja odata je pošta umrlom navijaču crveno-belih na utakmici protiv Kelna.

Zvezda je prva na tabeli sa 56 bodova, devet više od Partizana, dok je Borac 14. sa 15.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar