Zvezda počela pripreme, Jovanović: Da nas povrede zaobiđu

BEOGRAD – Košarkaši Crvene zvezde počeli su danas zvanično pripreme za novu sezonu, a trener crveno-belih Vladimir Jovanović izjavio je da bi voleo da njegov tim zaobiđu povrede i da će ekipa raditi jako da bi se spremila za izazove koji je očekuju.

Na okupljanju nije bilo Nemanje Nedovića, Ognjena Dobrića i Filipa Petruševa, a Eron Vajt dobio je dozvolu da se priključi kasnije zbog porodičnih obaveza, pa su se na prvoj prozivci pojavili: Lazić (kapiten), Mitrović, Marković, Kuzmić, Ilić, Martin, Holand, Bentil, Ivanović, Adams, Lazarević, Topić, Radaković, Gačić, Popović i Đoković.

„Osim naših reprezentativaca svi ostali su tu. Momci dobro rade, nadam se da će povrede da nas mimoiđu, da ćemo biti zdravi, i zaista se nadam da ćemo igrati dobro i praviti dobre rezultate“, izjavio je Jovanović za zvanični sajt KK Crvena zvezda.

Prvi deo priprema igrači šampiona Srbije i ABA lige obaviće u hali „Aleksandar Nikolić“, a prva pripremna utakmica na programu je 6. septembra protiv Dinamika.

Nakon toga sledi duel protiv rumunskog Kluža (9. septembar), a zatim će ekipa Zvezde na pripremni turnir u Antaliji, gde će od 14. do 18. septembra odigrati tri pripremna duela sa rivalima čija će imena biti saopštena naknadno.

Finalni deo priprema crveno-beli će obaviti u Nikoziji, gde će rivali biti Peristeri (23. septembar) i Olimpijakos (24. septembar).

Košarkaši Crvene zvezde sezonu će otvoriti duelom prvog kola ABA lige protiv MZT iz Skoplja 30. septembra ili 1. oktobra.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar