Zvezda poklonila sezonske ulaznice osobama sa invaliditetom

BEOGRAD – Fudbalski klub Crvena zvezda uručio je danas besplatne sezonske ulaznice osobama sa invaliditetom.

Isprted spomenika Rajku Mitić ulaznice za više od 40 vernih navijača uručio je legendarni fudbaler, četvrta Zvezdina zvezda, Vladimir Petrović Pižon.

„Ovo je najlepša stvar na svetu, kada ljudima koji imaju hendikep pokloniš karte i omogućiš im da dolaze na stadion da gledaju utakmice. Oni ne biraju, svaki meč gledaju i spadaju u najvernije navijače. Često govorim da i kada Zvezda slabo igra, navijači moraju biti tu, a ovi ljudi stalno gledaju Zvezdu. Ovo je pravi potez našeg kluba. Hvala im i na uručenoj zahvalinici, velika je čast biti njihova legenda“, sa velikim zadovoljstvom rekao je Petrović.

Predsednik Nacionalnog Sportskog saveza slepih i slabovidih Petar Vranjković istakao je da je velika čast i zadovoljstvo prisustvovati Zvezdinim utakmicama.

„Moram da iskoristim priliku da se zahvalim fudbalskom klubu Crvena zvezda. Ovo nije prvi put da nam Zvezda pomaže. Dugi niz godina, kako sa fudbalskim klubom, tako i sa Sportskim društvom, imamo izuzetno dobru saradnju. Među našom populacijom slepih i slabovidih ima mnogo zagriženih navijača Zvezde. Velika je čast i zadovoljstvo prisustvovati Zvezdinim utakmicama, kako u Srbiji tako i u Evropi, i veoma smo zahvalni klubu“, rekao je Vranjković.

Zvezda se posebno zahvalila svim pojedincima koji su učestvovali u dolasku na utakmice u prethodnim sezonama, kao i sledećim udruženjima: Savez za cerebralnu i dečiju paralizu, Udruženje paraplegičara i kvadriplegičara Srbije “Ada”, Nacionalnom Sportskom savezu slepih i slabovidih Beograd, Centar za rehabilitaciju, Savez distrofičara Srbije.

Osobama sa posebnim potrebama obezbeđen je prilaz sa istočne strane stadiona “Rajko Mitić” kao i 82 specijalna mesta sa kojih mogu da posmatraju sve utakmice crveno-belih u ovoj sezoni

Ulaz je na kapiji broj 19, sektor 6 i obezbeđeno je i 10 parking mesta za vozila kojima dolaze na utakmicu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar