AMS Osiguranje: Osigurajte svoje domove od rizika

BEOGRAD – AMS Osiguranje pozvalo je danas građane da osiguraju svoje domove od finansijskih gubitaka u slučaju nastanka brojnih rizika.

AMS Osiguranje je saopštilo da nudi mogućnost da se brzo i jednostavno, uz pomoć stručnog osoblja, osiguraju domovi od nastanka požara, izliva vode iz instalacija, loma stakala, provalnih krađa, u skladu sa uslovima osiguranja.

U slučaju da se desi bilo koji od ovih rizika, troškovi i posledice mogu biti veliki, a višegodišnja ulaganja mogu nestati u trenu, navodi AMS Osiguranje i ističe da uz polisu osiguranja domaćinstva u AMS Osiguranju, troškovi nastale štete građani ne moraju da snose sami.

Osiguranje domaćinstva podrazumeva pokriće od šteta nastalih na kući ili stanu, kao i svih stvari i dragocenosti koje se nalaze u nečijem domu. „Istovremeno pokriveni ste i od troškova koji mogu nastati u slučaju da nezgoda u vašoj kući ili stanu nanese štetu komšijama“, napominje se u saopštenju. Premija osiguranja domaćinstva se utvrđuje u zavisnosti od kvadrature i starosti građevinskog objekta koji se osigurava, uz najpovoljnije cene i uslove na našem tržištu, navodi se u saopštenju.

„Zaključivanjem polise osiguranja domaćinstva kod nas, ne samo da štedite vaš novac, već i na pravi način brinete o sigurnosti svoje imovine“, navodi AMS Osiguranje.

Preko njih se može osigurati i automobil od brojnih oštećenja i to zaključivanjem polise Kasko osiguranja. Premija se može plaćati u 12 mesečnih rata, a za plaćanje u celosti odobrava se i dodatni popust.

To je moguće učiniti u Ruzveltovoj 16 u Beogradu ili na nekom od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije. Takođe polisa osiguranja domaćinstva može se zaključiti i putem webshopa (webshop.ams.co.rs).
Detaljnije informacije mogu se dobiti na telefon 0800-009-009 ili na internet prezentaciji www.ams.co.rs .

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar