Atanasković obišla kompanije Al Pack i Geneza

BEOGRAD – Ministarka privrede Anđelka Atanasković obišla je danas kompaniju „Al Pack“ iz Subotice i „Geneza“ iz Kanjiže i tom prilikom poručila da će resor na čijem je čelu nastaviti sa pružanjem snažne podrške domaćim privrednicima, saopšteno je iz Ministarstva privrede.
Navodeći da je sa domaćinima razgovarala o njihovim budućim projektima, Atanasković je istakla da Ministarstvo privrede stoji na raspolaganju privrednicima i da brine o njima.
Ona je ponovila da je cilj ministarstva da se kroz dijalog sa predstavnicima privrede nastavi unapređenje poslovnog okruženja.
„Obilaskom domaćih, porodičnih firmi, koje predstavljaju primere dobre prakse, želimo da pokažemo da u Srbiji može dobro da se posluje“, rekla je Atanasković.
U fokusu Ministarstva privrede, prema njenim rečima, posebno su mladi koji imaju ideju i žele da započnu sopstveni biznis u Srbiji, ali i oni koji žele da ga razvijaju u svojoj zemlji.
Suvlasnik kompanije „Al Pack“, koja se bavi proizvodnjom ambalaže od lakih metala, Nemanja Mikać i direktorka kompanije „Geneza“ koja se bavi proizvodnjom i uvozom prehrambenih sirovina, Klara Sečei Buš, predočili su ministarki informacije o radu svojih firmi, kao i planove za dalje investicije.

Dodali su da poseta ministarke Atanasković za njih predstavlja ohrabrenje u daljem poslovanju, navodi se u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar