Belgrade Food Show 5. i 6. novembra u Beogradu

BEOGRAD – U Beogradu će 5. i 6. novembra biti održana konferencija Belgrade Food Show, na kojoj će stručnjaci za hranu i piće govoriti o dominantnim svetskim trendovima u industriji hrane, i predstaviti najbolje prilike za region s ciljem postizanja uspeha i na međunarodnom tržištu.

Svoje iskustvo i znanje preneće stručnjaci konsalting kompanije Mintel, zajedno sa Green Seeds Group-om, međunarodnom agencijom za marketing u prehrambenoj industriji, navodi se u saopštenju Asocijacije za promociju srpske hrane, koja je organizator konferencije, uz podršku USAID-ovog Projekta za konkurentnu privredu.

Novinska agencija Tanjug je medijski partner konferencije.

Na predavanju „Put do tržišta“, eksperti Green Seeds Group-e odgovoriće na ključna pitanja i predstaviti korake (ambalaža, sertifikati, logistika, distribucija) koji čine uspešni put ka tržištu jednog proizvođača visokokvalitetne hrane.

Belgrade Food Show je jedinstven biznis događaj – kombinacija sajma visokokvalitetne hrane i pića, edukativne konferencije i prilike za susrete s kupcima, koji ima za cilj da Srbiju pozicionira kao lidera u regionu Jugoistočne Evrope u ovoj industriji.

Događaj će okupiti domaće i strane kupce, regionalne proizvođače i distributere visokokvalitetnih prehrambenih proizvoda, a na konferenciji će, kroz učešće eminentnih evropskih i domaćih stručnjaka i kompanija, moći da se sazna više o novim svetskim i regionalnim trendovima i načinu poslovanja na različitim tržištima.

Zainteresovani posetioci imaju priliku da se prijave putem oficijalnog sajta www.belgradefoodshow.rs i budu među prvima u Srbiji koji će se edukovati o svetskim trendovima iz prehrambene industrije, zaključuje se u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar