„Beogradske pijace“ na Sajmu etno-hrane i pica

BEOGRAD – Javno komunalno preduzeće „Beogradske pijace“ predstaviće se na 16. Sajmu etno-hrane i pića, koji će se od 24. do 27. novembra održati na Beogradskom sajmu.

Na predstojecem sajmu, JKP „Beogradske pijace“ predstaviće svoje poljoprivredne proizvodače, zakupce sa beogradskih pijaca u Hali 3 od 10.00 do 19.00 časova.

Oni su, inače, stalni izlagači na najpopularnijim gastronomskim manifestacijama koje preduzeće organizuje, kao što su pijačni karavani, „Beogradski noćni market“ i „Noć ukusa“, na kojima se promovišu proizvodi visokog kvaliteta, napravljeni na tradicionalni način, po starim recepturama, navodi se na sajtu Gradske uprave.

Sajam etno-hrane i pića u poslednjih 15 godina odigrao je značajnu ulogu u brendiranju, promociji i plasmanu tradicionalnih domaćih proizvoda poput ajvara, meda, duvan-čvaraka, futoškog kupusa, pirotskih peglanih kobasica, različitih džemova, slatka, zimnice, suhomesnatih specijaliteta, mlečnih proizvoda, sireva, čajnih mešavina, sušenog voća, pekarskih proizvoda, vina i rakije, od kojih su mnogi postali i izvozni artikli.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar