CarGo dovodi britanske električne automobile u Srbiju

Na inicijativu kompanije CarGo, britanski brend električnih automobila MG, prvi put je predstavljen na konferenciji EV days u Novom Sadu, saopšteno je danas.

Kompanija CarGo koja već duže vreme posluje sa ovom vrstom automobila, ostvarila je saradnju sa poznatim brendom i time, još jednom pokazala da predvodi novu eru elektromobilnosti u Srbiji, poručeno je iz te kompanije.

MG motors, najpoznatiji po svojim otvorenim dvosedima, limuzinama i kupe automobilima, prešao je na proizvodnju ekoloških vozila, sferi kojoj se, inače, priključuje sve veći broj renomiranih proizvodjača širom sveta.

„CarGo je još jednom pokazao da neće stati sa inovacijama. Naša saradnja sa MG Motors, zamišljena je kao pilot projekat budućnosti. Čvrsto verujem da će se sklopljeno partnerstvo nastaviti kroz veliki broj narednih projekata“, rekao je za EV portal direktor kompanije CarGo Vuk Guberinić.

Guberinić je naglasio da će, nakon probne serije koja se trenutno uvozi i ostale kompanije moći da naruče te automobile zahvaljujući ugovoru o ekskluzivnom partnerstvu sa MG motors.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar