Članovi KarGo-a uplašeni za svoju sigurnost

BEOGRAD – Predsednik udruženja građana KarGo (CarGo) Aleksandar Vučić izjavio je da su juče primećena dva pojedinca dok su snimala prostorije i ulaz u KarGo zbog čega je ugrožena sigurnost članova udruženja.

Jedan od članova udruženja naišao je i video dve osobe koje slikaju ulaz u prostorije KarGo-a, a dok je stigao da obavesti predsednika udruženja i dok je on izašao, njih više nije bilo, navodi se u saopštenju tog udruženja.

„Onaj ko se šunja, skriva i neovlašćeno snima dobro ne misli. Možemo da se igramo mačke i miša, ali svi znamo da je ovde KarGo lovina, a samo možemo da prepostavimo ko vodi ovaj lov. Hajka na nas i mlade ljude iz dana u dan je sve opasnija“, rekao je Vučić.

On je dodao da su, nakon svega što se desilo, zaposleni i članovi KarGo-a uplašeni za svoju sigurnost i da se boje da ovo nije uvod u pripremu nekog opasnijeg scenarija.

„Neovlašćeno snimanje ne samo da je krivično delo, već sam zabrinut i kakva se poruka šalje mladima koji su odlučili da ostanu u Srbiji. Planiram porodicu, a kada se nešto ovako desi, razmišljam ko će da zaštiti mene, moju suprugu i porodicu, kao i sve ljude u Srbiji“, izjavio je Vučić.

Predsednik udruženja KarGO je poručio da je vladavina prava ključna stvar, a da tamo gde je nema, nema ni mladih ljudi ni budućnosti, navodi se u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar