ĐOR uplatio prve refundacije, do građana uputnicom Pošte

NOVI SAD – ĐOR osiguranje je izvršilo prve uplate razlike u premiji osiguranja od autoodgovornosti svojim klijentima, a taj novac će građanima biti refundiran poštanskom uputnicom.

Iz te kompanije danas je saopšteno da je refundacija novca počela 30. avgusta pošto je tarifa za osiguranje od autoodgovornosti 26. avgusta vraćena na nivo od 8. avgusta.

„Kompanija će svim klijentima – fizičkim licima koji su ugovorili polise osiguranja od autoodgovornosti u periodu od 8. do 25. avgusta, uključujući i ovaj datum, refundirati razliku premije posredstvom poštanske uputnice na kućnu adresu navedenu na polisi osiguranja od autoodgovornosti“, saopšteno je iz ĐOR-a.

Pravnim licima refundacija će biti obavljena uplatom novčanih sredstava na račun kompanije ugovarača.

„Fizička lica mogu očekivati da će isplata otpočeti u narednih deset dana po završetku tehničkih preduslova isporuke uz potpuno pojednostavljen proces prijema novca“, navodi ĐOR.

A u slučaju nemogućnosti prijema pošiljke, sredstva će klijentima biti na raspolaganju narednog dana u bilo kojoj filijali Pošte pa u narednih 30 dana od momenta pokušaja isporuke na adresu.

Ko takva preuzimanja propusti do 15. oktobra, biće u prilici da se obrati korisničkom centru za dalji kontakt oko vraćanje novca.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar