„Dunav“ nastupio na Regionalnom sajmu privrede u N. Pazovi

NOVA PAZOVA – Regionalni sajam privrede otvoren je danas u Novoj Pazovi, a svoju ponudu predstavila je i kompanija Dunav osiguranje koja je posetioce informisala o širokoj paleti osiguravajućih usluga i mogućnostima kupovine najčešćih vrsta osiguranja.

Petnaesti Regionalnog sajma privrede organizovala je opština Stara Pazova u saradnji sa Privrednom komorom Sremskog upravnog okruga.

Svoju podršku privrednicima, državnim institucijama i predstavnicima lokalne samouprave svojim prisustvom potvrdilo je i Dunav osiguranje, saopšteno je iz kompanije.

Brojni privrednici i preduzetnici su za posetioce pripremili bogat izlagački program, kroz koji se promovišu raznovrsne industrijske delatnosti i nova ulaganja u privredu Srema.

„Našim klijentima želimo da ukažemo na važnost posedovanja polise osiguranja i brojnih rizika koji su u vezi sa privrednim ambijentom i poslovanjem privrednika, a prilagođavajući svoje usluge tržištu nastojimo da opravdamo poverenje i njihova visoka očekivanja“, rekao je član Izvršnog odbora Dunav osiguranja Bojan Raičević.

Pored brojnih posetilaca, štand kompanije posetili su predstavnici lokalne samouprave i predsednik SO Stara Pazova, Đorđe Radinović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar