„Dunav osiguranje“ na Sajmu turizma nudi popuste za polise

BEOGRAD – „Dunav osiguranje“ danas je na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu predstavio Zimsku akciju, veliki popust na onlajn kupovinu polise putničkog zdravstvenog osiguranja od čak 25 odsto.

Takođe, predstavljene su pogodinosti za kupovinu polisa za putničko zdravstveno osiguranje, pomoć na putu i „Zimsku čuvarkuću“.

Direktor Direkcije za prodaju neživotnog osiguranja u „Dunav osiguranju“ Nemanja Petrović rekao je novinarima na štandu te kompanije da je na svim prodajnim mestima kompanije moguće ostvariti pogodnosti kao što su 10 odsto popusta na premiju kupovine putničkog zdravstvenog osiguranja za poslovna ili turistička putovanja u inostranstvo do 30 dana.

Petrović je naveo i da je građanima na raspolaganju 15 odsto popusta na premije paketa putnog osiguranja ukoliko se zaključuje samo osnovno osguravajuće pokriće.

Dodao je da je građani mogu da računaju i popust od 20 odsto na premiju putničkog i zdravstvenog osiguranja ukoliko se zaključuje još neko dopunsko pokriće, kao što su osiguranje prtljaga ili osiguranje otkaza putovanja, a to se odnosi na sva poslovna ili turistička putovanja u inostranstvo koja ne traju u kontinuitetu duže od 90 dana.

„Pored toga, uz kupovinu putničkog zdravstvenog osiguranja ili paketa putnog osiguranja obezbedili smo i 30 odsto popusta na premiju osiguranja pomoći na putu ili specijalnu premiju za naš proizvod ‘Zimska čuvarkuća’ za vreme trajanja samog putovaja“, rekao je Petrović.

Naveo je da sve popuste građani mogu realizovati na svim prodajnim mestima kompanije „Dunav osiguranje“ sve do 28. februara.

Direktor turističke agencije „Odeon“ Mirko Bauk rekao je novinarima da ta agencija već godinama sarađuje sa kompanijom „Dunav osiguranjem“.

„Saradnja je na najvišem nivou pre svega zbog toga što za nas kao turističku agenciju je jako bitno da imamo pouzdanog partnera u putnom i zdravstvenom osiguranju“, rekao je Bauk.

Ispričao je da do pre nekoliko godina putnici nisu imali naviku da uzimaju putno i zdravstveno osiguranje, ali da se to sada promenilo zbog, kako kaže, loših iskustava putnika na određenim destinacijama, a da je tome doprinela i velika zajednička kampanja te turistička agencije i „Dunav osiguranja“.

„Na taj način navikli smo klijente da se na put praktično ne kreće bez osiguranja koje podrazumeva kompletno osiguranje od bilo kakvih povreda ili nezgoda koje se dešavaju na putu“, rekao je Bauk.

Naveo je da se često izlazi u susret putnicima kada je reč o cenama polisa za koje kaže da su najkonkurentnije na tržištu i ne predstavljaju neko opterećenje za kućni budžet.

Tako je, na primer, naveo da četvoročlana porodica za deset dana boravka u inostranstvu treba da izdvoji oko 3.000 do 4.000 dinara.

O saradnji sa „Dunav osiguranjem“ govorili su i košarkaši Crvene zvezde Dejan Davidovac i Majkl Odžo, koji su se na štandu „Dunav osiguranja“ sa klupskim kolegom Dušanom Ristićem družili sa dečacima kojima su poklonili košarkaške lopte sa ispisanim imenima.

Davidovac je rekao da u sportu, kao i životu, ima dosta rizičnih situacija, tako da je potrebno da imate polise osiguranja koje, kaže, za mnoge znače psihičko rasterećenje.

„Dunav osiguranje nam mnogo znači, pruža nam podršku kako klubu tako i nama lično“, rekao je Davidovac, a njegov saigrač Majkl Odžo ističe da je osiguranje važna dodatna sigurnost u životu.
„Kao sportista dosta putujem, ostajem u hotelima tako da je dobro da imam dobro osiguranje, što je dodatna sigurnost za vas u nekim trenucima i situacijama koje ne možete da kontrolišete u svom životu. Dobro je što imamo ‘Dunav osiguranje’ kao sponzora da bismo se osećali sigurnije i bezbednije svakoga dana“, kaže Odžo.
Starhinja Šimšić koji ide u šesti razred nije krio zadovoljstvo zbog druženja sa košarkašima Crvene zvezde.
„Drago mi je što sam došao na štand ‘Dunav osguranja’. Dobio sam loptu upoznao sam igrače i sa njima se slikao“, kaže Strahinja Šimšić.
Uroš Radonjić, učenik sedmog razreda, rekao je da trenira košarku u Crvenoj zvezdi.
„Čast mi je da sam danas na štandu ‘Dunav osiguranja’. Jako sam srećan zato što smo upoznali igrače Crvene zvezde i dobili smo loptu sa potpisima“, rekao je Uroš Radonjić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar