Evo gde su pilići iz Lidla…

Pilići iz Lidla prodaju se po pijacama širom zemlje.

Građani iz Srbije javili su da se pilići kupljeni u Lidlu preprodaju na pijacama.

Ne preprodaje se samo pileće meso.

Novosadski mediji prenose da je jedan sugrađanin priznao da je kupio pola tone šećera jer drži market te da mu se isplati da u Lidlu kupi šećer jeftinije kako bi ga kasnije preprodavao.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Lidlpilići
Komentari (6)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    DIREKTOR LIDLA , “ LOPINA “ , ŠAPINA , ………….. , …… “ LOPINA “ , ŠAPINA , ………….. , …… “ LOPINA “ , ŠAPINA , ………….. , …… , “ LOPINA “ , ŠAPINA DIREKTOR LIDLA , ………….. , …… SVE I S T I LOPOVI RUKOVODIOCI U SRBIJI , , …… , “ LOPINA “ , ŠAPINA , ………….. , …… SVE I S T I LOPOVI RUKOVODIOCI U SRBIJI , …………….. , ZATO …. , NARAVNO … JER PERU NOVAC , LOVE PODMITLJIVE SA VLASTI , DOSTA TIH IZ POZNATIH STARIH RAZBOJNIČKIH BANDI I PORODICA „TITOIZUMA“ ……………….. , TO JE KRIMINAL , ZA POLICIJU I PROGON IZ SRBIJE ……… , MAFIJA …………. GANGSTERAJ, …….. , LOPOVLUK , PODMIĆIVANJE …. , SMRDI I ŠTETI NARODU SRBIJE >>>>> ŠAPINA “ LOPINA “ , !!!!!!!!!!!!!

  • Saša Marić

    Pqa nije LIDL kriv za to što su pojedini srbi stoka.

  • coa

    Beda i uzas,dotaki smo ambis a ne dno.. Znaci ja cu da kupim pile od nekoga sa pijace za 200 a u lidlu je 100 gde je ljudima logika sta je s mozgom,pare uzimaju samo veliki,a mali evo o cemu razmisljaju. Glasajte za sms dravu i dalje ce biti ovako i jos gore. Jedina pozitivna strana lidla je ta da je maxi a i njihov tempo smanjio drasticno cene zbog lidla,pa sada vidimo koliko smo maksiju preplacivali robu koju su nam prodavali u svojim marketima 7 godina unazad……. Pasos,karta,adio.

    • muška svinja

      MA IDI TU U TRI LEPE…j*** te i Vučić i politika…najlakše je pobeći i svirati k****…a ljudi koji nemaju gde da se j***…rešenje ti je vrhunsko…ova sramota sa Lidlom nema veze sa politikom nego sa mentalitetom i zatucanim ljudima kaji ne znaju za bolje…

  • Anonimni

    Srbi najgora nacija.

  • Dobro došli

    Stvarno smo prokleti!