EXPO: Predstavljen novi turisticki brend „Srbija. Doživi!“

DUBAI – Turistička organizacija Srbije (TOS) i nacionalna platforma „Srbija stvara“ predstavile su danas na Svetskoj izložbi EXPO 2020 u Dubaiju novi turistički brend naše zemlje – „Srbija. Doživi!“ kao deo nove strategije marketinga turizma u cilju privlačenja domaćih i stranih turista.

Kako se navodi u saopštenju TOS, novi i moderni turistički brend Srbije namenjen je turistima koji na svojim putovanjima traže zanimljiva i autentična iskustva, prirodne lepote, kreativne i inspirativne destinacije, koje Srbija nudi na raskrsnici istoka i zapada, gde se mešaju moderno i tradicionalno.

„Sa zadovoljstvom primećujemo da novi način predstavljanja naše ponude kroz iskustva, odnosno doživljaje, nailazi na veliku zainteresovanost i daje novu energiju nasim promotivnim aktivnostima“, izjavila je direktorka TOS Marija Labović.

TOS navodi da je Srbija na EXPO Dubai pokazala da je moderna, kreativna i inovativna zemlja koja itekako ima šta da ponudi svojim posetiocima i da može mnogo da učini za poboljsanje imidža zemlje.

Do sada je Paviljon Srbije na EXPO posetilo više od pola miliona posetilaca, a očekujemo još toliko, što samo govori o veličini ciljne grupe koju želimo da privučemo, navodi se u saopštenju TOS.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar