Infobip kupio Netokraciju, cilj globalna publika

BEOGRAD – Vodeća tehnološka kompanija u Hrvatskoj Infobip akvizirala je medij Netokraciju, sa ciljem da se dosegne globalna publika developera, objavila je danas Netokracija.

Novog vlasnika su dobile Netokracija Hrvatska i Netokracija Srbija ali će nastaviti da deluju, kako se navodi, kroz nezavisno uredništvo u sklopu Infobip Grupe pod vodstvom Mie Biberović.

„Preuzimanjem Netokracije Infobipov cilj je da osnaži developersku zajednicu pružajući joj vrhunski developerski sadržaj“, navodi se u objavi.

Netokracija će i dalje pratiti, pokrivati i izveštavati o zanimljivim startapima, trendovima i tehnologijama koje oblikuju domaću i regionalnu tehnološku zajednicu.

Biće nastavljena partnerstava i saradnje tokom godina građene, koje su rezultovale jedinstvenom zajednicom tehnoloških preduzetnika i IT profesionalaca koje Netokracija okuplja.

Infobip dobija iskusan tim koji se bavi različitim aspektima kreiranja sadržaja i iskustava, a Netokracija dobija priliku da se još dublje fokusira na kvalitetan sadržaj sa svojim regionalnim izdanjima netokracija.rs i netokracija.com.

Navodi se da će novi zadatak biti razvoj globalnog sadržaja sa ciljem da se dosegne do globalne publike developera.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar