Jang: Ucinicemo sve da radove zavrsimo kvalitetno i na vreme

BEOGRAD – Projekat izgradnje beogradskog metroa veoma je važan za Srbiju i njenu prestonicu i daćemo svoj maksimum da radove završimo kvalitetno i na vreme, izjavio je ovlašćeni predstavnik kineske kompanije „Pauer Čajna“ Jang Bo.

On je to rekao novinarima na Makiškom polju, gde su jutros počeli radovi na nasipanju i pripremi terena na prostoru gde će biti izgrađen depo za metro, čime je ujedno ozvaničen početak radova na izgradnji metroa – velikog infrastrukturnog projekta na koji građani Beograda čekaju decenijama.

„Zadovoljstvo nam je da započnemo radove kao izvođač za projekat Makiš depo u Beogradu. Ovaj posao je početak izgradnje metroa u Beogradu, projekta koji je veoma bitan za Srbiju i Beograd“, rekao je Jang Bo i precizirao da će se radovi na Makiškom polju izvoditi na površini od 72 hektara i da je rok za njihovo izvođenje 36 meseci.

Istakao je da je „Pauer Čajna“ globalna građevinska kompanija koja ima mnogobrojno iskustvo u Kini i svetu u izgradnji metroa.

Kako je naveo, ta kompanija je u Kini izgradila više od 20 metroa, a van te zemlje metro je izgradila na Tajlandu, Bangladešu, Pakistanu, Singapuru i Maleziji.

„Koristeći svoje prethodno iskustvo verujemo da će ovaj projekat biti pođednako uspešan, kao i prethodni“, dodao je Jang Bo.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar