Javni poziv za podrsku malim i srednjim preduzecima

KRAGUJEVAC – Raspisan je javni poziv za unapređenje poslovanja mikro, malih i srednjih preduzeća kroz obezbeđivanje ekspertske podrške i nabavku opreme, a pravo učešća imaju sva mikro, mala i srednja preduzeća iz Šumadije i zapadne Srbije, bez obzira u kojoj oblasti posluju.

Javni poziv je raspisan u okviru projekta „Jačamo podršku preduzećima – radimo na održivom rastu MSP u Šumadiji i zapadnoj Srbiji“, objavljeno je na oficijelnom sajtu grada Kragujevca.

Program finansira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Srbije preko programa EU PRO Plus a sprovodi ga Biznis inovacioni centar Kragujevac zajedno sa Busineš Innovation Programs.

Program ima dve komponente a kroz komponentu 1, između ostalog će biti obezbeđena ekspertska podrška za unapređenje poslovanja u oblastima marketinga i brendiranja, dizajna, razvoja novih proizvoda, uspostavljanje onlajn prodavnica, upravljanje inovacijama u cilju razvoja i rasta biznisa, dok se komponenta 2 odnosi na nabavku nove opreme.

O kriterijumima za izbor preduzeća, načinu apliciranja zainteresovani se mogu informisati na sajtu Biznis inovacionog centra.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar