Karneks na novosadskom Poljoprivrednom sajmu osvojio Veliki šampionski pehar

Na ovogodišnjem Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu Karneks je nagradjen Velikim šampionskim peharom za vrhunski kvalitet i širok asortiman proizvoda, saopštila je danas ta kompanija.

„Ocene Šampion kvaliteta dobilo je pet grupa Karneksovih proizvoda: Specijal šunka sa dodatom vodom, u grupi konzerve mesa u komadima, Vege humus namaz od leblebije sa ajvarom, u grupi veganski proizvodi, Govedji gulaš, u grupi gotovih jela, Delikates viršla u grupi fino usitnjene barene kobasice, a Jetrena pašteta, u grupi jetrene kobasice i paštete“, navodi se u saopštenju.

Osim ovih priznanja, osam Karneksovih proizvoda, nagradjeno je Velikom zlatnom medaljom, a to su: Pasulj sa slaninom, Govedji gulaš, Grašak sa svinjskim mesom, Delikates viršla, Bavarska kobasica, Jetrena pašteta, Vege humus namaz od leblebije sa ajvarom i Specijal šunka sa dodatom vodom.

Zlatnu medalju osvojio je 21 Karneksov proizvod, a šest je nagradjeno Srebrnom medaljom.

„Ponosimo se nagradama, za nas su one posebno značajne jer su osvojene na novosadskom Poljoprivrednom sajmu, za nas jednoj od najznačajnijih manifestacija ovog tipa u regionu“, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da su nagrade još jedan pokazatelj da je „Karneks omiljeni brend koji je sinonim za pouzdanost i tradicionalan kvalitet proizvoda koji se čuva već više od 60 godina i koji prepoznaju generacije potrošača“.

Neki od njih su, kako se navodi, i danas šampioni kvaliteta, kao što su Delikates viršla i Jetrena pašteta, koji su već decenijama sinonimi za čitave kategorije.

„Nagrade su za nas uvek podstrek da istrajemo i budemo još bolji u našoj misiji da potrošačima uvek pružimo visoko kvalitetan proizvod“, rekla je direktorka razvoja i kvaliteta Industrije mesa Karneks, koja je deo MK grupe, Biljana Marković.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar