Knjige sa Sajma direktno na kućnu adresu sa štanda Pošte

BEOGRAD – Na 65. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga ove godine prvi put učestvuje i JP Pošta Srbije koje će posetiocima omogućiti da sa štanda ovog preduzeća šalju knjige na željenu adresu po promotivnoj fiksnoj ceni.

Pošta Srbije predstaviće i svoje projekte u oblasti kulture i izdavačke delatnosti, a organizovaće radionice za decu i odrasle.

„U želji da svim posetiocima ovaj praznik pisane reči bude pravo zadovoljstvo, bez opterećenja i brige oko nošenja kupljenih knjiga, omogućili smo da svi koji to žele,
direktno sa našeg štanda iz Hale 1 knjige pošalju knjige na željenu adresu po promotivnoj fiksnoj ceni, bez obzira na težinu pošiljke“, rekao je v.d. direktora JP Pošta Srbije Zoran Đorđević.

Kroz svakodnevne interaktivne radionice posebna pažnja će biti posvećena mališanima, ali i odraslima koji žele da nauče ili isprobaju svoje veštine u oblasti kaligrafije, oslikavanja poštanskih maraka ili umetničke fotografije.

„Svakako, u našem fokusu su i sami izdavači koje, takođe, pozivamo da posete Poštin štand u čuvenoj Areni i na licu mesta se upoznaju sa posebnim pogodnostima poslovne saradnje u oblasti slanja pošiljaka iz internet trgovine“, rekao je Đorđević.

U oviru sajamskog programa Pošte Srbije danas će biti predstavljena i marka povodom 85. godina Beogradskog sajma, a sutra Pošta će na svom štandu biti domaćin promocije kapitalnog izdanja povodom stogodišnjice rođenja književnog velikana Duška Radovića – monografije „100 godina Duška Radovića“, koju je priredila Zorica Hadžić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar