Komercijalna banka: Do diplome uz pomoć studentskih kredita

BEOGRAD – Komercijalna banka je saopštila danas da u ponudi ima dinarske potrošačke kredite posebno kreirane za plaćanje školarine državnih i privatnih fakulteta, kao i srednjih škola.

Krediti se odobravaju na osnovu profakture fakulteta i srednjih škola, a mogu da se odobre studentu koji je u radnom odnosu, odnosno namenski članu najuže porodice osobe koja se školuje, navodi se u saopštenju Komercijalne banke.

Rok otplate je do 36 meseci, a maksimalni iznos do 1,5 miliona dinara.

Ovi krediti ne zahtevaju prenos primanja na tekući račun Komercijalne banke, a klijenti koji nemaju uplatu zarade preko Komercijalne banke, u obavezi su da mesečne anuitetske uplate vrše putem administrativne zabrane.

Posebna pogodnost je, kako naglašavaju iz banke, što učenici i studenti od 18 do 27 godina, kojima Komercijalna banka kreditira školovanje, mogu bez troškova mesečnog održavanja da koriste sadržajan set proizvoda i usluga Kombank Start tekućeg računa.

Kako se zaključuje u saopštenju, „Komercijalna banka i na ovaj način, kao društveno odgovorna kompanija, potvrđuje da je obrazovanje najbolja investicija u budućnost“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar