Konkurs Er Srbije za prijem kabinskog osoblja otvoren do 24. februara

BEOGRAD – Er Srbija pokrenula je novi konkurs, najveći u proteklih pet godina, za prijem članova kabinske posade na kojem planira da izabere više desetina kandidata koji će se pridružiti timu srpske nacionalne avio-kompanije, a prijave se mogu poslati do 24. februara.

Na konkurs se mogu prijaviti svi državljani Srbije koji u trenutku podnošenja prijave imaju navršenih 18 godina, najmanje diplomu srednje škole i tečno govore i pišu engleski jezik, dok se poznavanje drugih jezika smatra dodatnom prednošću.

Nakon prve selekcije, kandidati koji uđu u uži izbor biće pozvani na testiranje, saopštila je kompanija.

„Postoji veliko interesovanje za rad u Er Srbiji. Kandidati za različite pozicije javljaju nam se svakodnevno. S razvojem poslovanja pojavila se potreba za proširenjem tima kabinske posade. Za nas je taj tim izuzetno važan, jer su njegovi članovi u svakodnevnom kontaktu sa putnicima i predstavljaju lice kompanije. Ovim konkursom otvaramo vrata aviona onima koji su spremni da u svakodnevnom radu pruže izvrsnost, preciznost i fleksibilnost. Podržaćemo njihovu posvećenost i profesionalna interesovanja“, rekla je direktorka ljudskih resursa u Er Srbiji Milica Netković.

Članovima kabinske posade biće omogućeno dodatno usavršavaju kroz programe obuke, uz šansu za napredovanje u okviru kompanije.

Više informacija o aktivnostima srpskog nacionalnog avio-prevoznika može se pronaći na stranici Medija centra Er Srbije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar