Marija Obradović: Srbija nikada nije imala ekonomski čistiju kasu

Potpredsednica Srpske napredne stranke (SNS) Marija Obradović odbacila je danas kritike opozicije o državnom budžetu za 2017. godinu istakvši da Srbija nije imala „nikada čistiju ekonomsku kasu“.

Ona je negodovanje opozicije povodom kratkog roka u kome je poslanicima dostavljen predlog budžeta Srbije ocenila kao „pesmcu u nedostatku ekonomskih stručnjaka“.

Obradović je novinarima u Skupštini Srbije rekla da bi opozicija kritikovala kad god da je dostavljen predlog budžeta.

Poslanica SNS je navela i da se u državnom budžetu za narednu godinu pokazuje da su sve ekonomske mere i zakoni usvojeni u parlamentu dali rezultate, a da su pozitivne ocene dobijene i od Medjunarodnog monetarnog fonda.

„SNS će s ponosom u Skupštini braniti predlog budžeta za 2017. godinu“, rekla je ona uz ocenu da su predvidjene ekonomske mere usmerene ka poboljšanju standarda gradjana, što je i cilj SNS.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Balkan

    Pa posto je rok 24 sata onda je to na Casna pioniraska rec da je tako kako mi kazemo, moze i majke mi tako je kako mi kazemo. Nikako da se shvati da ovaj narod ipak nije toliko glup koliko vlast misli da jeste. Normalno je da se za bitne stvari to dostavi i odredi rok za raspravu ne danas za sutra.