Maši: U fokusu zastita zivotne sredine i borba protiv klimat

BEOGRAD – Predsednik Izvšnog odbora ĐOR Osiguranja Novi Sad Frančesko Maši izjavio je danas, na otvaranju Sajma automobila „ĐOR Eco BG Car Show 07“, da će u fokusu te kompanije u dalje biti zaštita životne sredine i najavio da će ĐOR uskoro objaviti novu klimatsku strategiju.

Zahvalio je organizatorima koji su uprkos izazovima uradili odličan posao organizujući Sajam automobila.

Sajam automobila „ĐOR Eco BG Car Show 07“ i sajam motocikala „Motopašion“ biće održani od danas do 15. maja, a generalni sponzor manifestacije je ĐOR Osiguranje Novi Sad.

„Sajam je fokusiran na brigu o životnoj sredini, što je u kombinaciji sa održivom mobilnošću jedan od ciljeva održivog razvoja, kako ĐOR-a tako i naše UNIPOL grupe“, rekao je Maši u svom govoru na otvaranju sajma, u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Maši je dodao da su ciljevi kompanije koje predstavlja održivi gradovi i zajednica.

„Posvećeni smo zaštiti životne sredine i borbi protiv klimatskih promena, a to su i neki od glavnih rizika za osiguravače kao što smo mi“, rekao je on.

Najavio je da će ova osiguravajuća kuća uskoro objaviti novu klimatsku strategiju koja će definisati pripreme te kompanije za aktivnosti prema ovim rizicima.

„U održivnoj mobilnosti nastavićemo da doprinosimo razvoju cirkularne ekonomije sa sopstvenim namenskim e-platformama“, poručio je Maši.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar