Milenijum osiguranje ponudilo sveobuhvatnu polisu za preduzetnike, mikro i mala preduzeća

Milenijum osiguranje danas je saopštilo da je pripremilo sveobuhvatnu ponudu kojom preduzetnicima, mikro i malim preduzećima pruža mogućnost da zaštite svoje poslovanje fleksibilnom i pristupačnom polisom osiguranja imovine i zaposlenih, kao i odgovornosti prema trećim licima.

U saopštenju piše da ta ponuda odgovara na potrebe preduzetnika i mikro i malih preduzeća u okviru trgovinskih, zanatskih, ugostiteljskih i kancelarijskih delatnosti, kojima nisu pristupačne polise kreirane prema potrebama većih preduzeća.

Nova polisa može da obuhvati osiguranje poslovnog prostora, opreme i zaliha, preduzetnika i zaposlenih od posledica nezgode, i od odgovornosti prema trećim licima.

Osiguranik ima izbor obima pokrića i sume osiguranja, a polisu može da kupi na rate, ili sa 10 odsto popusta za plaćanje odmah.

Polisa je namenjena i onima koji se bave kancelarijskom delatnošću, pa se mogu osigurati i advokatske kancelarije, turističke agencije, konsalting i druge agencije.

Kupovinom polise Milenijum osiguranja za preduzetnike, mikro i mala preduzeća, obavezno je ugovaranje osiguranja objekta ili opreme i zaliha, dok o ostalim rizicima klijenti samostalno odlučuju.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar