Mister D proslavlja jubilej: 400 akcija najboljih restorana za prvi rođendan

BEOGRAD – U znak zahvalnosti za prvu godišnjicu rada servis za dostavu hrane „Mister D“ obezbedio je više od 400 akcija iz najboljih restorana.

Saopšteno je da se radi o „rođendanskom iznenađenju“ servisa koji posluje u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku, Kragujevcu, Kruševcu, Leskovcu, Subotici i Pančevu, a uskoro planira širenje i na ostale gradove.

Dodaje se da je „Mister D“ do sada ostvario saradnju sa preko 1.200 restorana među kojima se nalazi više od 60 raznovrsnih nacionalnih i internacionalnih kuhinja.

Direktor servisa „Mister D“ Marko Stanković rekao je da je glavni cilj da se korisnicima omogući platformu koja je pristupačna, ali i jednostavna za korišćenje, koja ima najbolju korisničku podršku i koja je prilagođena lokalnom tržištu.

„Omogućili smo i restoranima povoljan kanal prodaje gde razvijaju svoje poslovanje i dolaze do većeg broja korisnika. Sa ponosom slavimo prvi rođendan i radujemo se narednom periodu, jer ne planiramo da stanemo. Čekaju nas još ambiciozniji planovi, kako u širenju na nova tržišta, tako i u inovacijama na platformi”, rekao je on.

Ocenio je da je „Mister D“ najbrže rastući servis za dostavu hrane u Srbiji.

„Dokaz da korisnici prepoznaju naš rad i posvećenost su prosečne ocene koje imamo na play i app store-u (4.8)“, poručio je on.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar