Momirovic obisao radove na rekonstrukciji puta N. Pazar-Tutin

NOVI PAZAR – Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović danas je posetio Novi Pazar i obišao radove na rekonstrukciji državnog puta od Novog Pazara do Tutina.
Istakao je da je rok za završetak puta između Novog Pazara i Tutina dugog 20,5 km, jun sledeće godine i da je ova rekonstrukcija deo sporazuma na najvišem državnom nivou, između predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Turske Redžepa Taipa Erdogana.

Momirović je ukazao na veliku važnost ove saobraćajnice za sve stanovnike i privrednike ovog kraja i naglasio da Novi Pazar uživa veliku pažnju svih sektora u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, kako zbog mnogih pokrenutih projekata ali i onih koji se tek planiraju.
Rekonstrukcija puta Novi Pazar-Tutin počela je krajem 2019. godine, a projekat vredan 24 miliona evra se finansira iz kredita Turske, čija kompanija „Tašjapi“ je glavni izvođač radova.

Iako je rok za završetak radova jun sledeće godine, rečeno je da će se nastojati da radovi budu završeni do kraja ove godine.

Momirović je prilikom posete Novom Pazaru zajedno sa ministrom sporta i omladine Vanjom Udovičićem razgovarao sa predstavnicima lokalnih sportskih organizacija.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar