Novinari Agrokluba najbolji na Poljoprivrednom sajmu

NOVI SAD – Novinari internet portala Agroklub drugu godinu za redom nagrađeni su na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu za medijski doprinos u agrobiznisu.

Njima je na tradicionalnoj Večeri šampioni uručeno priznanje „Najbolji u agrobiznisu“.

Ovaj onlajn medijski servis u poljoprivredi posluje u Srbiji od 2015. godine.

„Velika je čast i obaveza primiti nagradu od struke. To nam potvrđuje da smo na dobrom putu. Zadovoljstvo je raditi na razvoju servisa koji svakog dana pomaže proizvođačima hrane i baš zato nastavljamo da radimo ono u čemu smo najbolji, a to je informisanje sela i poljoprivrednika“, rekla je koordinator Agrokluba za Srbiju Verica Matić.

Novinari portala Agroklub ističu da „na temelju informacija donose odluke“, te da je veliki izazov u današnje vreme inflacije kvaliteta medijskih sadržaja, čitaocima preneti proverenu, korisnu i tačnu informaciju.

„Verujem da je čitavom društvu važno da donesemo što kvalitetnije odluke jer bez njih nema bolje budućnosti našeg sela, a ni kvalitetne hrane“, rekla je urednica portala Slađana Aničić.

Agroklub je više od 10 godina glavni specijalizovani internet portal u oblasti agrara u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Srbiji. Samo u aprilu ove godine zabeležio je 1.300.000 poseta, a čitalo ga je 820.000 ljudi.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar