Otvoren prvi kreditno stambeni centar Komercijalne banke

BEOGRAD – Komercijalna banka otvorila je danas prvi
Kreditno-stambeni centar na beogradskom Trgu Politika, u kome će klijenti koji nameravaju da kupe nekretninu dobiti kompletnu podršku i stručne savete bankarskih specijalista za nekretnine, saopštila je ta finansijska instuitucija koja je deo NLB grupe.

Prvi Kreditno stambeni centar Komercijalne banke, potpuno jedinstven koncept sveobuhvatne podrške od podnošenja zahteva do realizacije, a klijenti će moći da dobiju punu podršku specijaliste za stambeno kreditiranje, odnosno stručno savetovanje i vođenje kroz ceo proces.

Predsednik Izvršnog odbora Komercijalne banke Vlastimir Vuković je rekao da prilikom donošenja važnih životnih odluka, poput kupovine kuće ili stana, klijenti očekuju razumevanje, znanje, iskustvo i ekspertizu, sve ono što poseduju specijalisti Komercijalne banke.

„Naš prvi Kreditno stambeni centar potvrda je ne samo da prepoznajemo, već i da duboko razumemo potrebe svojih klijenata, a to je naša najveća komparativna prednost“, zaključio je on.

U saopštenju se navodi da u Kreditno-stambenom centru radi deset iskusnih službenika koji u svakom trenutku mogu da pruže klijentima informaciju prvenstveno o procesu stambenog finansiranja, ali i ostalim proizvodima banke.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar