Peter Sijarto osudio poteze Kijeva povodom gasnog ugovora s Rusijom

PRAG – Obraćanje Ukrajine Evropskoj komisiji povodom nedavno potpisanog mađarsko-ruskog sporazuma o gasu „ozbiljan je napad na suverenitet Mađarske“, izjavio je danas u Pragu madajrski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto.

Snabdevanje Mađarske gasom mora da obezbedi njena vlada, i „nikoga drugog ne treba da zanima kako to radimo“, rekao je Sijarto prema saopštenju Ministarstva spoljnih poslova, nakon sastanka predsatvnika vlada Mađarske i Češke, prenosi agencija MTI.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Radoslav Radović

    Dolazi siledžija ispred kioska za pecivo i kaže prodavaču“:Ja sam veliki jak i opasan i daj mi odmah jedan kiflić“- Prodavač da izbjegne batine da mu jedan kiflić.Poslijetoga dolazi jedan mali i govori prodavaču“:Ja sammali ali sam prijatelj od ovoga velikog i hoću i ja jedan kiflić“.Prodavač se Nasmije i kaže mu“:Ovo je bio posljednji“.Kada neko dođe na silu postavnjen kao marioneta sileđije onda on misli da je i on samim tim sileđija i da može da maltretira druge. Međutim ovog puta je naletio na nekoga ko nema oraha u džepovima i može glatko da ga išamara.Nema igre sa Viktorom Orbanom.