Pice „Majstor i Margarita“ na CarGo Batleru uz 50% popusta

BEOGRAD – Ceo meni restorana „Majstor i Margarita“ od danas je dostupan na CarGo Batleru uz neverovatnih 50 odsto popusta i uz 50 odsto popusta na dostavu, saopštio je CarGo.

„Svaki dobar majstor bira da se druži sa drugim dobrim majstorima i zato sa zadovoljstvom pozivamo sve korisnike CarGo Batlera da već danas u svom domu uživaju u ukusu prave italijanske piže po neverovatnoj ceni“, rekao je Vuk Guberinić, direktor kompanije CarGo Tećnologies.

On je dodao da Beograđani sada imaju priliku da za samo par klikova osete ukus Italije, ljubavi i vremena koje je uloženo da se stvori čarolija.

„Najveća gastronomska sličnost Srbije i Italije je kult porodičnog okupljanja za stolom. Volimo da se zajedno sa decom i najmilijima okupimo na ručku ili večeri, a „Majstor i Margarita“ će biti zaduženi da za trpezom zajedno uživate u pravom remek-delu“, rekao je Guberinić.

Trenutno se na CarGo Batleru nalazi više od 250 restorana različitih svetskih kuhinja, a svakodnevno se proširuje ponuda, kako bi u vreme pandemije svi mogli da uživaju u omiljenim specijalitetima, iz udobnosti svoga doma.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar