Počelo rešavanje problema sa snabdevanjem strujom u Valjevu

BEOGRAD/VALJEVO – Nedelju dana pošto je potpredsednica Vlade i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović, primila građane u Valjevu, danas je napravljen spisak valjevskih sela koja imaju problema sa snabdevanjem strujom, kao i rokovi za rešavanje tih problema, saopšteno je iz kabineta Zorane Mihajlović.
U saopštenju se navodi da su najpre predstavnici Ministarstva, Elektrodistribucije Srbije (EPS) i lokalne samouprave obišli šest sela, a sada je utvrđena i dinamika rešavanja problema i određeni rokovi do kada će sve biti završeno.
„U razgovorima sa građanima Valjeva videli smo da je najveći problem sa kojim se suočavaju vezan sa snabdevanjem strujom. Prvi zadatak koji smo odredili prošle nedelje jeste da ćemo objaviti spisak sela koja nemaju struju, način na koji će svaki problem biti rešen i rok koji jeEPS dao do kada će sve biti završeno“, rekla je Zorana Mihajlović.

Dodala je da će Ministarstvo pratiti dalji tok realizacije svega što je planirano i da će voditi računa da postavljeni rokovi budu ispoštovani.

Spisak valjevskih sela koja imaju probleme u snabdevanju strujom i rokovi za njihovo rešavanje objavljeni su na sajtu Ministarstva rudarstva i energetike.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar