Počeo projekat Klasteri za grad budućnosti

BEOGRAD – ICT Net klaster otpoceo je prve aktivnosti na projektu Klasteri za grad budućnosti (C2Future), koji finansira EU kroz program COSME.

U toku projekta planirano je održavanje B2B sastanaka, izrada kataloga i strategije internacionalizacije, održavanje radne grupe, vebinara, kao i povezivanje sa potencijalnim partnerima na trećim tržištima kao što su SAD, Kanada, Meksiko, Kolumbija i Alžir.

Prvi korak na tom projektu je mapiranje trenutnih kapaciteta kompanija koje se mogu uključiti u projektne aktivnosti, a dolaze iz oblasti: IKT, mobilnosti, građevinarstva i tehnologija zaštite životne sredine.

Zainteresovane kompanije mogu da se prijave popunjavanjem upitnika na sledecem linku: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfUjnaseApbXlevRcASQbeZh7Q9eVq5HJnYJl01oYywltFj9g/viewform.

Kao rezultat ovog upitnika, imaćete pristup bazi podataka o potencijalnim partnerima, strateškim kontaktima, mogućnostima međunarodne saradnje i podršku na određenim tržištima .

Klaster IKT mreža (ICT Net”) je udruženje kompanija, obrazovnih i naucno-istraživačkih institucija i pojedinaca posvećenih razvoju sektora informaciono-komunikacionih tehnologija u Srbiji.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar