Popusti za osiguranje automobila u Niškom i Topličkom okrugu

NIŠ – Povodom Desetog sajma automobila, motora i prateće opreme „Auto-moto fest Niš 2019“, Kompanija Dunav osiguranje odobrava specijalne popuste i pogodnosti, koji se mogu ostvariti u poslovnicama „Dunava“ na području Nišavskog i Topličkog okruga kao i opštine Sokobanja te sajamskom štandu, izjavio je danas direktor Glavne filijale „Dunav osiguranja“ u Nišu Goran Gavrilović.

Kompanija Dunav osiguranje je povodom Sajma u Nišu odredila paket povoljnosti za potencijalne klijente, ali i za njene klijente koji su kupili neke od „Dunav“ polisa osiguranja.

„Svako ko je kupio polisu auto-odgovornosti kod Dunav osiguranja, ili ljudi koji tokom sajma kupe polisu osiguranja auto-odgovornosti, dobijaju pravo na specijelne popuste koji su odobreni posebno za ovu priliku, sajam automobila u Nišu“, rekao je Gavrilović.

Paleta popusta je velika, a odnosi se i na auto-kasko popuste, pomoć na putu, na osiguranje putnika tokom vožnje u putničkim vozilima od nezgode, a popusti se kreću od 10-20 posto, u zavisnosti od toga koji je proizvod u pitanju.

„Ono što je posebna pogodnost je ta što povoljnosti traju duže nego sajam a trajaće tokom celog oktobra“, ističe Gavrilović.

Kada je u pitanju pomoć na putu, za taj proizvod ova kompanija daje popust od 20 posto, a uslov je da klijenti imaju polisu „Dunav osiguranja“ – obaveznu polisu auto-odgovornosti čime stiču pravo na sve ove povoljnosti…

Govoreći o polisi auto-odgovornosti, ističe da „Dunav“ kreditira i do 12 mesečnih rata ne samo tu polisu nego i celokupne troškove registracije automobila.

Brojne pogodnosti u ovom trenutku važe za poslovnu teritoriju Glavne Filijale Niš, odnosno Nišavski i Toplički okrug i teritorija opštine Soko Banja.

Kada je reč o visini popusta, „Dunav“ nudi popust od 15 odsto pri zaključivanju auto-kasko polise osiguranja za nova vozila proizvedena 2018. i 2019 godine koja se prvi put registruju.

Zatim, povoljnost od 10 odsto pri zaključenju auto-kasko polise za ostala putnička vozila kao i pri zaključenju polise mini-kasko.
Popust od 20 odsto za obnavljanje ili zaključenju nove polise osiguranja od auto nezgode sa osiguranom sumom do 1.000.000 dinara za slučaj invaliditeta osiguranom sumom od 500.000 dinara, za slučaj smrti usled nesrećnog slučaja, uz zaključenu ili obnovljenu polisu osiguranja od auto-odgovornosti, ili polisu auto kaska ili polisu mini-kaska.
Popust od 20 posto za premije osiguranja pomoći na putu uz zaključenu ili obnovljenu polisu osiguranja od auto-odgovornosti ili polisu kaska, ili mini kaska.

Promotivna akcija Dunav osiguranja traje od 1. do 31. oktobra ove godine.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar