Preko servisa CarGo Batler dostupan i restoran Ambar

CarGo Batler saopštio je danas da je restoran „Ambar“, prvi moderni, internacionalni lanac restorana balkanske kuhinje, od nedavno dostupan i preko tog servisa za dostavu hrane.

Na tri lokacije, u Beogradu, Vašingtonu i Klarendonu, „Ambar“ kombinuje tradiciju i balkansko nasledje sa modernim dodacima, a svi korsnici CarGo Batlera u Beogradu moći će da dobiju parče tog jedinstvenog pristupa balkanskoj kuhinji, dok će korisnici banka Inteza kartica dobiti i 50 odsto popusta na ceo meni, navedeno je u saopštenju.

„Restorani ‘Ambar’ su zaista postigli ‘koncept bez granica’ na dva kontinenta, uzimajući najbolje iz SAD i sa Balkana. Naša kuhinja osvojila je srca i apetite američke javnosti, a srpska sarma je prešla 7.609 kilometara od Beograda do Vašingtona. ‘Ambar’ je na taj način kao medjunarodni brend pomogao da se donekle izmeni višedecenijski nepovoljan prizvuk Balkana“, rekao je direktor CarGo Technologies Vuk Guberinić.

„Ambar“ na Kapitol hilu je prvi moderni, internacionalni restoran balkanske kuhinje osnovan u Vašingtonu 2013. godine, koji je proglašen i za restoran broj 1 na „Trip Advisoru“ u celom Vašingtonu i to mesto zadržava više od godinu dana.
 
Pored toga, dobio je vrhunski pečat od Mišlenovog vodiča, koji je ovaj restoran predstavio kao „mesto koje treba da posetite sa velikim apetitom“.

Street Guy Hospitality grupa, kojoj pripada i „Ambar“, zapošljava više od 400 ljudi na dva kontinenta.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar