Prijava proizvodaca za konkurs NLB KomBank Organic do 20. apr

BEOGRAD – Komercijalna i NLB banka saopštavaju da do 20. aprila svi zaintersovani mogu da se prijave za konkurs „NLB KomBank Organic“ u okviru kog će te banke stimulisati novčanim nagradama u ukupnom iznosu od 2,5 miliona dinara, pet najboljih projekata iz oblasti organske proizvodnje i prerade hrane.

Jedanaesti po redu Organic konkurs ove godine će, pod nazivom „Za zdravije sutra“, biti otvoren, još manje od mesec dana, za poljoprivrednike sa registrovanim gazdinstvom, koji su sertifikovani ili u procesu sertifikacije za organsku proizvodnju, uključujući i one koji poseduju grupni sertifikat, odnosno ugovor sa organizatorom proizvodnje.

Projekti se dostavljaju elektronskim putem na organic@nlb.rs i organic@kombank.com , ili poštom na adrese Komercijalne ili NLB Banke sa naznakom „Konkurs za najbolji projekat proizvodnje i prerade organske hrane“.

Od 2012. godine do sada na adresu Organic konkursa pristiglo je više od 580 i nagrađeno gotovo 40 projekata, dok je prošla godina bila rekordna sa čak 84 pristigle prijave, navedeno je u saopštenju banaka.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar