Sberbanka pripremila specijalnu ponudu keš i kredita za refinansiranje

Sberbanka u Srbiji pripremila je specijalne uslove za keš kredite i kredite za refinansiranje sa efektivnom kamatnom stopom od 8,85 odsto, odnosno nominalnom od 7,9 odsto, saopšteno je danas iz te banke.

„Mi kontinuirano i pažljivo osluškujemo potrebe naših klijenata i zato smo i odlučili da za naredni period pripremimo specijalne uslove za keš i kredite za refinansiranje, gde će svi oni moći će da obezbede dodatnu gotovinu ili refinansiraju postojeće obaveze“, navela je direktorka sektora za razvoj proizvoda Sberbanke Mirjana Djordjević.

Ona je istakla i da je maksimalni rok otplate ovih kredita 83 meseca, a iznos 2.350.000 dinara.

Djordjević je dodala i da je svim klijentima omogućeno da podnesu zahtev za dodatnu gotovinu ili kredit za refinansiranje bez troškova obrade, a to mogu učiniti preko vebsajta Sberbanke ili posetom jednoj od ekspozitura.

„Proces odobrenja je kao i do sada veoma jednostavan, a novac na računu mogu očekivati u najkraćem mogućem roku“, objasnila je Djordjević.

Akcijski uslovi za Sberbank keš kredit i kredit za refinansiranje traju do 15. avgusta ove godine.

„Pozivam sve zainteresovane da nas pozovu ili posete kako bismo pažljivo saslušali sva njihova pitanja i otklonili sve nedoumice i omogućili im da ostvare svoje želje“, kazala je Djordjević.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar