Servis za dostavu hrane „Mr. D“ poceo sa radom

BEOGRAD – Nova aplikacija za dostavu hrane i namirnica, „Mr. D“ zvanično je počela sa radom u Beogradu, Nišu i Novom Sadu, a povodom lansiranja, od danas do 1. februara dostava će biti potpuno besplatna, saopštio je CarGo.

Izvršni komercijalni direktor „Mr. D“ Marko Stanković rekao je da ne sumnja u uspeh novog servisa na tržištu jer je on, kaže, nastao kao potreba korisnika i partnera za boljom uslugom, navodi se u saopštenju.

„Servis sam pokrenuo sa 40 kolega sa kojima sam radio u jednom, slobodno ću reći, legendarnom servisu dostave. Iz tog razloga, možemo sa sigurnošću da tvrdimo da korisnicima donosimo naše petnaestogodišnje iskustvo i znanje“, rekao je Stanković.

Iz platforme „Mr. D“ naglasili su da su ostvarili saradnju sa preko 400 popularnih restorana kako u glavnom gradu, tako i Novom Sadu i Nišu, a da će se njihov broj svakodnevno širiti.

„Ponuda će biti raznovrsna, tako da će svaki korisnik moći da pronađe svoju omiljenu hranu. Naš cilj je bio da dodatno pojednostavimo izbor ponude. Dodatno, poučeni dosadašnjim iskustvom, nakon samo par klikova otpočeće priprema hrane kako dostavljač može u najkraćem roku da krene ka adresi“, rekao je Stanković.

U saopštenju se navodi da će se u drugoj fazi razvoja servis „Mr. D“ proširiti i na Pančevo, Subotica, Kraljevo, Čačak, Kruševac, Leskovac i Kragujevac, dok je u trećoj fazi planirano širenje i van granica Srbije.

Nakon januara, akcije će se nastaviti u drugačijoj formi i korisnici koji skinu aplikaciju pod nazivom „Mr. D“ sa App () ili Play stora ()mogu da očekuju stalno nova iznenađenja i veliki broj benefita, navodi CarGo.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar