Sutra e-licitacija robe u Carinarnici Niš

NIŠ – Licitacija trajno oduzete robe u organizaciji Carinarnice Niš biće održana sutra, od 10 do 14 časova, putem Interneta, saopštila je Uprava carina.

Na toj e-licitaciji moći će da učestvuju zainteresovani kupci koji su se u zadatom roku registrovali na aplikaciji za elektronske licitacije Uprave carina i uplatili neophodnu kauciju za učešće.

Rok za prijavljivanje za e-licitaciju koja se održava sutra je istekao, ali svima onima koji su zaintersovani za učešće na nekoj narednoj e-licitaciji, detaljne informacije o opštim uslovima učešća i korisničko uputstvo dostupni su kako u samoj aplikaciji, tako i na sajtu Uprave carina u rubrici „Objašnjenja“, navodi se u saopštenju.

Fotografije robe koja će biti predmet nadmetanja takođe se nalaze na sajtu carine, u posebnoj rubrici.

Uprava carina Srbije je ove godine uvela elektronske licitacije kao novi način prodaje trajno oduzete robe i to isključivo putem interneta, što zainteresovanima omogućava transparentniju, lakšu i jednostavniju kupovinu, a Upravi carina daje mogućnost da ostvari veće prihode za budžet.

Na sutrašnjoj e-licitaciji Carinarnice Niš prodavaće se roba trajno oduzeta u prekršajima, pa će se tako licitirati za televizore, aparate za kafu, opremu za telefone, garderobu, obuću i mnoge druge stvari.

Fotografije robe koja će biti predmet nadmetanja nalaze se na sajtu carine.

Za jedan neobičan predmet, pevajuće tibetanske posude sa udaraljkama, nije se prijavilo dovoljno zainteresovanih učesnika, a neophodno je da ih se prijavi najmanje tri, pa će tako njihova prodaja biti ponovljena na nekoj narednoj e-licitaciji.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar