Sutra prezentacija slobodnih poslova u Ugrinovcima

BEOGRAD – Služba Nacionalne službe za zapošljavanje u Zemunu i ta beogradska opština organizuju sutra u Ugrinovcima za građane prezentaciju aktuelne ponude slobodnih poslova.

Kako je saopštila NZS, prezentacija, koja se organizuje u okviru akcije „Zaposlimo Zemun“, održaće će biti u Beogradskoj ulici, ispred broja 1 u Ugrinovcima, od 11:00 do 13:00 sati.

Savetnici za zapošljavanje NSZ će u direktnom kontaktu ponuditi građanima Ugrinovaca mogućnost zapošljavanja na slobodnim radnim mestima od kojih su trenutno najaktuelnije pozicije za: mašinske i elektro inženjere, inženjere za računarske mreže, filologe, socijalne radnike, vaspitače, medicinske tehničare, vozače, vulkanizere, pomoćne radnike u autoservisu, recepcionare, prevodioce za nemački i francuski jezik, pomoćne radnike…

Sa ciljem da se poveća zapošljavanje, ali i poverenje građana u institucije, u okviru akcije „Zaposlimo Zemun“ svakog meseca tokom leta na otvornom prostoru se održavaju prezentacije, kako slobodnih poslova i programa i mera Aktivne politike zapošljavanja, tako i svih drugih usluga NSZ i Opštine Zemun.

Teme prethodne četiri prezentacije odnosile su se na predstavljanje javnih poziva NSZ (ispred GO Zemun), na predstavljanje aktuelne ponude sezonskih poslova (u Zemun polju) i predstavljanje slobodnih poslova (u centru Zemuna i na Zemunskom keju). Na ovim događajima je više od 100 Zemunaca pokazalo interesovanje za neku od ponuda NSZ, a 10 nezaposlenih lica je i radno angažovano na sezonskim poslovima.

U realizaciji ovih događaja GO Zemun je aktivno učestvovala kroz prezentaciju svojih programa i olakšica za građane. I u narednom periodu, a najmanje jednom mesečno, Opština i NSZ će ovakve i slične događaje nastaviti da organizuju, a u najavi su prezentacije u Batajnici i naselju Altina.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar