TOS: Rusi i ukrajinci zainteresovani za banjska lečilišta

BEOGRAD – Grupa organizatora putovanja i novinara iz Rusije i Ukrajine boravila je u poseti Srbiji od 14. Do 19. Maja, tokom koje su se upoznali sa turističkom ponudom Beograda, Novog Sada, Zlatibora, Mećavnika, a interesovali su ih i potencijali banjskih lečilišta u našoj zemlji, saopštila je Turistička organizacija Srbije (TOS).

Osim o smeštajnim kapacitetima i bogatoj gastronomskoj ponudi, gosti iz Rusije i Ukrajine preneće svojim klijentima i čitaocima i utiske iz spa i velnes centara u Srbiji.

Tokom posete organizovan je obilazak fruškogorskih manastira, gde je gostima predočen istorijski, kulturni i umetnički značaj ove oblasti.

Detaljna turistička ponuda Srbije predstavljena im je tokom radionice, gde su od predstavnika TOS saznali ne samo planirane sadržaje za letnju turističku sezonu koja je upravo počela, već i planove za zimu i ponudu za odmor u Srbiji tokom cele godine.

Podršku u organizaciji putovanja za grupu iz Ukrajine pružili su ukrajinska avio kompanija SkzUp i agencija Glob Metropoliten Tours.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar