TOS: Sajam doprineo većem interesovanju za destinacije u Srbiji

BEOGRAD – Turistička organizacije Srbije se na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu predstavila pod sloganom „SRBIJA. Doživi!“, a pozitivne reakcije ukazuju na to da će se mnogi turisti ove godine odlučiti da „dožive“ bogatu turističku ponudu naše zemlje, poručili su iz TOS-a.

Turištička organizacija Srbije objavila je ocene sa četvorodnevnog Sajma turizma, u okviru koga su se razmenjivali stavovi, razmišljanja i predlozi o promociji turističkih destinacija u Srbiji.

Da Srbiju treba doživeti kao i sve njene prirodne i društvene, kulturne i istorijske, gastronomske i avanturističcke doživljaje potrudili su se, na Sajmu, da prikažu, pored TOS-a, i sve ostale lokalne turističke organizacije.

Direktorka Marija Labović tokom sajma susrela se sa mnogim inostranim zvanicama, pa je, pored dve velike svetske avio kompanije FlyDubai i Turkish Airlines, razgovarala i sa ministrom turizma Izraela, direktorkom Nacionalne turističke organizacije Crne Gore sa kojom je potpisan i Protokol o saradnji, Ministarkom trgovine i turizma Republike Srpske, direktorom turističke organizacije Severne Makedonije, Ministrom turizma Sao Tome i Principi, sa predstavnicima Malezije, Maldiva, Mađarske…

Na galeriji štanda Turističke organizacije Srbije, tokom sajma, je organizovan okrugli sto za predstavnike lokalnih turističkih organizcija sa ciljem iznošenja konstruktivnih predloga i ideja za unapredenje srpskog turizma.

TOS je sapoštila i da je dirktorka Labović sa predstavnicima Federacije kulinara Srbije potpisala Memorandum o saradnji, ali se i susrela sa pomoćnikom direktora kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Posebni gosti štanda TOS-a su bili predstavnici Saveza slepih Srbije.

Bogat i atraktivan program koji je prikazala Turistička organizacija Srbije na svom
štandu privukao je mnogobrojne posetioce sa svih strana.

Sudeći prema mnogobrojnim pozitivnim reakcijama na novi logo „SRBIJA. Doživi!“ mnogo njih će se ove godine odluciti da doživi Srbiju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar